Werken bij

Wij geloven in een no-nonsense aanpak en een platte organisatiestructuur die ruimte biedt voor groei en creativiteit. Ons kantoor is gevestigd in het rustige buitengebied van de Achterhoek, aan de voet van de Lochemse berg. Tussen het werken door loop je zo de prachtige natuur in, wat voor een unieke werkomgeving zorgt. Bij Qbuz streven we ernaar om een inspirerende en uitdagende werkomgeving te creëren, waar jou inbreng wordt gewaardeerd.

Je krijg bij ons de kans om betrokken te zijn bij diverse uitdagende projecten, variërend van klein tot groot, nieuwbouw tot renovatie, in de buurt tot in heel Nederland.
Wij werken voor zowel ontwikkelaars, architecten, aannemers als particuliere opdrachtgevers.

Bij Qbuz geloven we niet alleen in hard werken, maar ook in het belang van plezier en samenhorigheid. Daarom organiseren we regelmatig leuke activiteiten met ons team, om te ontspannen, de banden te versterken en creativiteit te stimuleren.

Als je op zoek bent naar een dynamische en boeiende werkplek waar je jezelf kunt ontwikkelen, dan ben je bij Qbuz aan het juiste adres. Bekijk onze vacatures hieronder en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan ons enthousiaste team!

Constructief BIM modelleur

Als Constructief BIM Modelleur maak je gebruik van Revit Structure om bouwkundige constructies 3D te modelleren. Je werkt nauw samen met ervaren en behulpzame collega's, waarbij kennisdeling en samenwerking centraal staan.

Fulltime

Senior constructeur

Als senior-constructeur ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig ontwerpen en berekenen van beton-, staal-, hout- en funderingsconstructies. Je onderhoudt je contacten met opdrachtgevers, architecten en aannemers, denkt mee met hun plannen, bent creatief in het vinden van oplossingen en draagt verbeterpunten aan. Je hebt het vermogen om (technisch) de kwaliteit te bewaken en indien nodig bij te sturen. Je wordt ondersteund door één of meerdere tekenaars.

Fulltime

Junior constructeur

Als junior-constructeur voer je onder begeleiding advieswerkzaamheden uit voor zowel beton-, staal- , hout- en funderingsconstructies. Je hebt hierin een adviserende rol richting derden. Je werkt nauw samen met ervaren en behulpzame collega's, waarbij kennisdeling en samenwerking centraal staan.

Fulltime

Stage

Als stagiair bij Qbuz maak je vanaf dag één deel uit van ons team. Je werkt in teamverband aan één of meerdere projecten, waarbij je de kennis uit je studie in de praktijk brengt. Je wordt begeleid door een vaste begeleider die je door verschillende projecten en taken leidt, van het maken van constructieve tekeningen en berekeningen, tot het uitvoeren van controles op de bouwplaats.

In overleg

Open sollicitatie

Staat jouw ideale vacature er niet tussen of hebben wij momenteel geen openstaande vacatures? Geen zorgen! Wij groeien voortdurend en zijn altijd op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde mensen om ons team te versterken.

In overleg

Mathijs aan het woord

Sinds 2018 ben ik werkzaam bij Qbuz. Bij Qbuz heb je veel vrijheden en verantwoordelijkheden om dingen zelf op te pakken. Projecten pak ik van begin tot eind zelfstandig op, waarbij ik natuurlijk altijd kan overleggen met collega’s. De mogelijkheid om dingen zelf op te pakken gaat niet alleen over werk, maar bijvoorbeeld ook over het verbeteren van onze werkplek en het organiseren van activiteiten die we met het team doen. De locatie van ons kantoor spreekt mij zeer aan, in het buitengebied van de achterhoek. Onderweg naar kantoor sta ik nooit in de file, al wordt je wel eens opgehouden door een langzaam rijdende trekker… Tussen de middag maken we vaak een wandeling in het mooie landschap rondom de Lochemseberg, een fijne manier om tussen het werken door even je hoofd leeg maken.

Kom ons team versterken!

“Uitdagende projecten, een hecht team
en een prachtige omgeving,
de perfecte plek om te groeien!”

De kernwaarden van Qbuz

Deskundig
constructieadvies
Meedenkend
in oplossingen
Duurzame
ontwerpen
No-nonsense
mentaliteit