Over Qbuz

Wij zijn een onafhankelijk constructief adviesbureau gevestigd te Barchem. Met een team van inmiddels 10 medewerkers voorzien wij sinds 2016 onze opdrachtgevers van een gedegen constructief advies.

Op deze pagina stellen we ons graag aan u voor. We delen onze visie, onze werkwijze en vertellen voor wie we werken. Tot slot tonen we onze kernwaarden, welke de basis vormen waar wij voor staan.

We nodigen u uit om meer te ontdekken over wie we zijn, wat we doen en waar we voor staan.

De visie van Qbuz

Bij Qbuz staan een no-nonsense mentaliteit, betrokkenheid en vakmanschap centraal. Met ons team toegewijde medewerkers streven we ernaar om innovatieve oplossingen te bieden voor diverse constructieve uitdagingen.

Sinds onze oprichting in 2016 hebben we ons gestaag ontwikkeld. Hoewel we een jong bedrijf zijn, brengen we een schat aan ervaring met ons mee, opgebouwd over vele jaren in de bouwsector. Wij bieden als onafhankelijk ingenieursbureau een toegevoegde waarde aan het bouwproces door middel van onze innovatieve, duurzame, maakbare en economische oplossingen op constructief gebied. Met daarbij altijd aandacht voor de wensen van onze opdrachtgevers en andere partners binnen de bouwketen, zodat het bouwwerk voldoet aan het gewenste ambitieniveau van onze opdrachtgevers.

Onze werkwijze

Ieder project is uniek, net zoals de wensen van elke opdrachtgever uniek zijn. Daarom streven we samen met onze klanten naar een specifieke aanpak voor ieder project, die aansluit bij hun behoeften en doelstellingen.

Om uiteindelijk aan de verwachtingen te kunnen voldoen is het vaststellen van de uitgangspunten van een project een belangrijke stap. Vervolgens werken we nauw samen met onze klanten om een plan te ontwikkelen dat aan al hun verwachtingen voldoet.

Of het nu gaat om een klein of groot project, bij Qbuz streven we naar een tevreden klant.

Voor wie werken wij?

Bij Qbuz Adviesbureau voor Bouwconstructie streven we ernaar om een waardevolle partner te zijn voor iedere opdrachtgever. Of u nu een investeerder bent die op zoek is naar betrouwbare expertise, een projectontwikkelaar die deskundig advies nodig heeft, een aannemer die praktisch maakbaar advies wenst, een architect die samenwerking zoekt in het ontwerpproces, of een particuliere opdrachtgever die droomt van een uniek bouwproject, wij staan voor u klaar.

Onze ervaring en toewijding stellen ons in staat om aan de diverse behoeften van onze opdrachtgevers te voldoen, waarbij we streven naar het hoogst haalbare in elk project dat we aangaan.

De kernwaarden van Qbuz

Deskundig
constructieadvies
Meedenkend
in oplossingen
Duurzame
ontwerpen
No-nonsense
mentaliteit

Kom ons team versterken!

“Uitdagende projecten, een hecht team
en een prachtige omgeving,
de perfecte plek om te groeien!”